Jumaat, 16 September 2016

KELEBIHAN VIVIX SHAKLEE

Ramai yang tengok setiap hari saya ambil vivix. Sesudu teh setiap pagi. Apa kelebihan vivix ni, sampai saya ambil setiap hari?

Antara kelebihan Vivix -
1. 10x ganda lebih baik dati revesratrol.
2. Antioksidan yang kuat untuk menyahkan radikal bebas dab sel asing ( Tumor ).
3. Memberi tenaga kepada sel.
4. Memelihara dan memperbaiki DNA dan Sel yang rosak.
5. Anti penuaan yang mampu melambatkan proses penuaan ( melambatkan proses pembentukan protein AGE.
6. Menyokong kesihatan kardiovaskular, jantung, otak dan sendi.

Ini adalah diantara kebaikkan vivix shaklee yang anda perlu tahu. Dan memahami apa yang tubuh anda lebih perlukan dalam mengamalkan suppliment.

Oleh kerana tinggi antioksidan dan mampu memulihkan dan membentuk sel DNA yang baru pada sel tubuh manusia, kerana itulah Vivix ini sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai penyakit kanser, darah tinggi, jantung, buah pinggang, stroke diabetes dan penyakit kronik yang lain.

Selain itu, bagi mereka yang memang ingin menjaga kesihatan secara menyeluruh boleh amalkan Vivix shaklee ini setiap hari. Malahan yang bakal bakal monopous juga, sangat sesuai amalkan Vivix shaklee ini. Satu lagi berita yang saya nak share kepada mereka yang bakal mengamalkan vivix shaklee ini, anda akan mendapat manfaat Awet Muda kerana Vivix mampu melambatkan proses penuaan.

Oleh itu kini lebih ramai memilih Vivix sebagai suppliment (makanan tambahan) dalam setiap hari mereka.

Nak tahu lebih lanjut tentang Vivix boleh terus Wassup : 0127043146 (Ayu). Dan dengan kelebihan Yang ada pada Vivix ini membuatkan anda tak senang duduk untuk mencubanya sendiri. Hanya Rm475/150 sebotol dan boleh hubungi saya untuk tempahan.

Ws : 0127043146 (ayu)
Delivery : Sekitar JB, Gelang Patah
Pos : Seluruh Malaysia

#produkinfo
#tsunamishaklee
#hi5tsunami
#GMFBOT
#GMFfutureleader

Tiada ulasan:

Catat Ulasan